Tegnap egy babakocsit vettem észre a Corvin -téri lépcsőházban egy fél éves pici babával! 20 percig vártam vele a hidegben, mire előkerült az édesanya! Amit ezután mondott, attól köpni-nyelni nem tudtam:

Tegnap reggel 6 óra körül futni indultam Corvin-téri lakásomból, amikor a lépcsőházba aljára leérve tátva maradt a szám.
Hihetetlen, hogy valaki ilyet meg mert tenni!
Tegnap reggel 6:00 volt, amikor futni indultam.... a lépcsőházban hideg, és ahogy leértem egy babakocsi állt ott, benne egy 6 hónapos körüli pici baba.

Ugyan fel volt öltöztetve, de ami ezután történt arra tényleg nem találom a szavakat!
Hogy meri valaki otthagyni a kisbabáját egy ilyen forgalmas lépcsőházban, ahol jönnek-mennek az ismeretlen emberek, albérlők, ezenfelül hideg van...?!?!?

Annyira megdöbbentem, hogy mondom már csak kíváncsiságból is megvárom, ugyan mikor szándékozik érte jönni a kedves, felelősségteljes Édesanya....

Na kérem szépen.... 20 percet álltam ott a babakocsi mellett, mire megjelent az Anyuka!!
20 percet!! Egyedül hagyni egy ilyen pici babát?!

Lehet, hogy nem kellett volna, de ezt nem bírtam szó nélkül hagyni..... Próbáltam szépen elmagyarázni neki, hogy ilyet nem tehet meg, hiszen nem veszélytelen a környék és a baba ilyen időben ennyi ideig meg is fázhat!

Az anya válaszától aztán tényleg falhoz mentem:

"Törődj a saját dolgoddal te kis suhanc, mit tudsz Te a felelősségről?!?! Menj vissza anyádhoz és inkább szívd még az anyatejet ...."  - ordította.
(Jelzem, hogy 26 éves, dolgozó nő vagyok)

Komolyan mondom... az ilyen embernek kell gyerek? Vagy csak engem háborított fel ennyire ez az eset?!
Tényleg próbáltam szépen elmondani neki, hogy máskor ne csináljon ilyet, hiszen itt élek már 5 éve és nagyon nagy felelőtlenség volt , amit tett...

Ti mit tettetek volna a helyemben?
Egy megosztással fejezzétek ki felháborodásotokat, ezt nem szabad szó nélkül hagyni! Szerintem egy jóérzésű szülő se tenne ilyet.....