Tegnap elvittem beutalóval vizsgálatra a kislányom, ahol Ezt a 12 ezer forintos csekket nyomták a kezembe, majd közölték velem, hogy...

Tegnap elvittem beutalóval vizsgálatra a kislányom, ahol ezt a 12 ezer forintos csekket nyomták a kezembe, majd közölték velem, hogy...Egy felháborodott édesanya osztotta meg az alábbi történetet! Nem szokásom az életemet, napjaimat megosztani, de ennek muszáj hangot adjak!!!

Dolgozó szülők vagyunk. A kisebbik lányomnak folyton elkezdett fájni a hasa, ha tejterméket fogyasztott! Mint aggódó szülő, úgy gondoltam utána járunk a problémának! Elmentünk a háziorvosunkhoz, akinek elmondtam a panaszokat, majd vizsgálatot kértem!

Közölte velünk, hogy természetesen van erre allergia vizsgálat, de hozzátette sajnos költségekkel jár! Természetesen a gyermekemért bármit megteszek! Ilyenkor a pénz nem számít! Megkaptuk a vérvételre a beutalót majd elindultunk! Ami ezután történt, attól elért az idegbaj.

A véradóban kaptunk egy 12 ezer forintos csekket, majd közölték velünk, hogy amennyiben ha ezt befizetjük, kiderülhet mi okozza a kislányom fájdalmat! Hozzáteszem ismét, hogy Nem Maszek úton mentünk el a vizsgálatra!! Beutalóval érkeztünk! Érthetetlen számomra ez az egész!

Közületek járt már így valaki?
Szeretném, ha megosztanátok, hogy minél több emberhez elérhessen és senkit ne érjen meglepetés!

Vörös Judit