Tegnap a Szalajka-völgyben sétáltam a kutyámmal, amikor hirtelen ugatva elrohant. Senkinek nem kívánom, hogy átélje, amit én akkor láttam! Kérlek Terjesszétek, hogy EZ többé ne fordulhasson elő:

Tegnap a Szalajka-völgy erdejében sétáltam a kutyámmal, amikor hirtelen megbolondult és ugatva elrohant a semmibe. Senkinek nem kívánom, hogy átélje azt, amit én láttam ekkor:
Egy sötétebb bőrű férfi éppen 10, alig pár hetes kutyakölyköt - szó szerint - DOBÁLT ki az autójából a mínusz fokos hidegbe, a semmi közepén! Amikor odaértem a kutyám pár méterről ugatta, pedig nem egy szokott soha senkit az utcán... Ez az ember épphogy meglátott engem, csak felordított, hogy "B@ssz@meg!" - sietve beült a kocsijába és elhajtott; otthagyva ezeket a védtelen kis árvákat...Nagyon szeretném megtalálni ezt az embert, hogy többé ne tehessen ilyet! Segítségeteket kérem, hogy terjesszétek, hátha valaki felismeri.
Szalajka-völgyben történt, gondolom arrafelé lakhat. Sötét bőrű, fekete hajó, az autója szürke színű régi típusú Suzuki swift, a rendszámából csak a betűkre emlékszem: "CBI".

Ezenkívül magammal hoztam a kis árvákat és az állatmenhely nagy örömmel fogadná az adományokat vagy leendő gazdik jelentkezését is!

Mit tehetnek ezek az ártatlan kis élőlények?! Éhen , szomjan, jég hidegbe...
Kívánom, hogy ez az ember visszakapja az élettől!

Nagyon hálás lennék ha segítenétek eljuttatni minél több emberhez, hátha megtaláljuk az illetőt, aki ezt tette és a kis kutyusoknak is sikerülne gondoskodó családra találni!

Előre is köszönöm, ha terjeszted - az árvák nevében is!