Vérlázító pillanat! Tegnap délután EZ a férfi olyan dolgot tett egy idős nénivel a Mátyáshegyi úton, ami kiverte nálam a biztosítékot! Egy megosztással segítsünk, hogy mindenki megismerje ezt az embert!

Tegnap délután éppen a Mátyáshegyi úton szálltam fel a buszra, előttem egy idősebb - kb. 70 év körüli - nénike. A képen látható férfi később érkezett, de mivel ő is idősebbnek tűnt, ezért magam elé engedtem.
Szorosan a nénike után pattant fel a buszra és úgy tett, mintha megbotlott volna , ezzel végigsimítva illetlen helyeken őt.
Az idős hölgy meg se mert szólalni. Aztán figyeltem ezt a férfit és ahogy mentek a buszon ülést keresve, majd ismét megtapogatta a hölgyet maga előtt, eközben élvezkedős hangokat is adott.Komolyan mondom undorító volt! Nem bírtam ki, hogy ne szóljak oda neki, Fejezze be! Erre az öreg azt mondta, hogy én miért bántom őt, amikor semmit se csinált. Fel volt háborodva! Gusztustalan, kéjenc az ilyen ember!
A néni eközben leült és meg se mert szólalni, meg nem is biztos , hogy hallotta a beszélgetésünket.

Vigyázzatok, ha arra jártok és ezt az embert látjátok, mert nem válogat az illető! Inkább a védtelen emberekre pályázik, akik nem mernek kiállni magukért!

Kérlek Titeket Terjesszétek, hogy mindenki felismerje ezt az undorító alakot és legyen nagyon óvatos!

Előre is köszönöm!
Varga Anna