A Klauzál téren szörnyű dolgot tett ez az anya a gyermekével! Hogy képes valaki erre?! Nem találom a szavakat! Egyszerűen vérlázító! Oszd meg, ha egyetértesz!

Ma reggel a Klauzál téri Spar-ban vásároltam, amikor ordítást hallottam magam mögött a sorok között...Amint hátrafordultam láttam, hogy egy kb 6 éves kisfiú a kezében egy csokival, amit már majszolgatott... Az édesanya amikor ezt meglátta, úgy elkezdte ütlegelni, hogy az már nekem is fájt.

Eközben ordított, hogy csak a pénzt veszi el a családtól - mert hogy az kibontotta a boltban a csokit. És hogy Ő bizony nem fogja kifizetni! Miközben ordított vele, elkezdte ütlegelni, de olyan módon, hogy még most is bekönnyezek, ha eszembe jut...

A kisfiú csak sírt és sírt miközben az anya ütötte a fejét.... nem egyszer, hanem vagy 8-szor biztos ráütött...
Ekkor egy fiatal férfi odalépett és megfogta a a nő kezét, hogy ezt most fejezze be és maradjon ott, mert bizony hívja a rendőrséget.

A nőt a vásárlók segítségével sikerült ott tartani. A kisfiút kórházba vitték, és a jelek szerint már többször is bántalmazhatták, mert több arra utaló sérülést találtak rajta.  A nő ellen eljárás indult.

Egy csoki miatt ilyet tenni?!?! Most komolyan?? Szerintem inkább élvezte is, hogy bántalmazhatja a gyerekét...

Kérlek Titeket, hogy egy megosztással segítsetek felhívni a figyelmet arra, hogyha valaki ilyet lát, igenis MERJEN KIÁLLNI !!! és ne sétáljon el mellette, mintha mi sem történt volna!