Döbbenetes adatok! SZOMORÚ mennyien fagytak meg idén Magyarországon az utcán vagy otthonaikban! - De róluk ki emlékezik meg? Egy megosztással adózzunk emlékeik előtt!

Döbbenetes adatok! Elképesztő hányan fagytak meg idén Magyarországon az utcán vagy otthonaikban - De róluk ki emlékezik meg? Egy megosztással adózzunk emlékeik előtt!

Döbbenetes adatok, de csak az elmúlt négy nap folyamán 21-en fagytak halálra Magyarországon. A legtöbbjük fűtetlen lakásban, idős, beteg vagy mély szegénységben élő ember volt. Nem tudták egyszerűen mivel felfűteni otthonaikat. Felháborító, hogy milliárdokból építünk stadionokat, miközben ilyen hatalmas problémák vannak hazánkban.

Február végére a magyarországi fagyhalál áldozatinak a száma elérte a 185. Csak február közepe óta 36 ember hunyt el kihűlés miatt. Rengeteg hajléktalan veszíti életét télen. Az fagyhalál áldozatainak mintegy 53%-a a szabad ég alatt élő ember, 47%-a pedig fűtetlen lakásban élő. Mindeközben a Fidesz leszavazta a kilakoltatások tiltását!!!! 

Nektek mi a véleményetek erről? Írjátok meg kommentben! Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!