Nagy a baj!! EZÉRT Nem tudják megműteni a nagyon beteg Boros Lajost! Egy megosztással mutassuk meg, hogy Vele vagyunk!

Veszélybe került Boros Lajos (70) májusra kitűzött szívbillentyűműtétje? A népszerű rádiósnak közel két hónapja kikötötte orvosa, öt kilót kell híznia a beavatkozás előtt, ám Lajos eddig mindössze egyetlen kilót szedett fel, és közeleg az operáció időpontja.

 – Eddig csak egyet sikerült, de ezt is nagy sikerként élem meg – vallotta be a Blikknek Boros. Pedig a hallgatók Lali királyának nagy szüksége lenne a beavatkozásra, hiszen a ketyegője régóta nem egészséges. Másfél hónapja csak egy szívritmus-szabályozó segítségével ver rendesen, de a billentyűk rossz állapotban vannak. Szerencsére a közelmúltban elkészített vérképe remek lett, ám most azt a furcsa paradoxont kell megoldania a műsorvezetőnek, hogy miközben hízókúrán van, a cukorbetegsége miatt valójában nem ehet semmilyen „egészségtelen” ételt, legfőképpen a gyarapodást könnyedén elősegítő szénhid­rátokat.
 – Mondtam is magamnak: most légy okos, Boros Lajos! Lehet geggelni, mert ilyen az, ha a hóhért akasztják. Szerencsére remek emberekkel, sőt, kiváló szakemberekkel vagyok körülvéve, akikben feltétel nélkül bízom. Három-négy kórházban is végeztek rajtam vizsgálatokat, hogy a billentyűműtét előtt alaposan átnézzenek. Majdnem minden fájdalommal járó vizsgálatot, legyen az egy cső ledugása a torkomon vagy a gerincfolyadékom megcsapolása, altatásban végeztek. Máshogy nem is egyeztem volna bele, mert kicsit már elegem van a fájdalomból – jelentette ki Boros, aki a betegosztály és a nagyvizitek sztárja lett. – Az altatásból arra ébredtem, hogy vicces stand-upokat nyomok az egybegyűlt betegeknek, betegszállítóknak és ápolóknak. Talán össze kéne állítani egy kórházas humorestet, ha ilyen nagy sikerem van! Ugyan az elmúlt hónap­jait jelentősen komplikálttá tették egészségi problémái, nem állt le a munkával Boros Lajos. A népszerű műsorvezető Boros meg a Voga címmel a mai napig rendszeresen készíti online rádióműsorát egykori társával, Voga Jánossal.