SOS! Csaba egyedül, de mégis példásan neveli 2 gyermekét! Nincs senkijük, akire számíthatnának! Ha EBBEN segítenétek nekik, nagyon boldogok lennének! Ha terjeszted, azt is megköszönik!

Csaba, az apuka egyedül neveli két gyermekét Csabát és Danit, Bicske szegényebb részében élnek. A gyerekek 8 és 10 évesek, tisztelettudóak, jól neveltek, kedvesek. Egyszerűen élnek, de nagy szeretetben. Az apuka mos, főz, takarít és sportolni is viszi őket. (Messi és Ronaldo rajongók.)
A családnak hatalmas szüksége lenne egy fatüzelésű sparheltre, ezt ha valaki tudna számukra biztosítani, nagyon nagy segítséget nyújtana. A Deményista Mentor Klub adományaiból most a tüzifát fontosabbnak tartottuk, hiszen még sokáig kellene fűteni. Hideg van. (Igen, ők nem nyugdíjasok, de nincs is senkijük, akire számíthatnának.)

Tartós dolgokból még nagyon örülnének egy jó állapotú porszívónak, ez a mindennapjaikat könnyítené meg.

A gyerekek írtak egy listát, hogy minek örülnének: - távirányítós autó (jeep), - kabát, sapka, sál, papucs, pizsama, - 35-38-as méretű zokni, - tartós élelmiszer, - babapiskóta, csoki, keksz, egyéb édesség, - focilabda, - Messi és Ronald mez, póló, - Fanta üdítő, - füzetek, toltartó.

Az apuka nem kért magának semmit, de a koordinátor elkérte a méreteit: - 44-es cipőt hord, - pólóból, polár pulóverből M-es a mérete.

Ami még biztosan jól jönne a család számára: - tisztálkodó szerek, fogkrém, fogkefe, tusfürdő, - tisztítószerek, - vitaminok.

Ha küldenétek bármit számukra, a koordinátoruk elérhetőségét az eszkulap2016@gmail.com e-mail címen tudjátok elkérni.

Kérlek Titeket segítsetek legalább egy megosztással!