ÁTTÖRÉS a rákgyógyításban! Vége a rosszindulatú daganatoknak – ezzel a forradalmi eljárással, kemoterápiára sincs szükség! Döbbenetes dolgok láttak napvilágot! Reméljük továbbra is ilyen javulás várható!

Olaszországban első alkalommal hajtottak végre emberen olyan műtétet, amelynek keretében mikrohullámmal felfűtött tűvel pusztították el a másként nem operálható, rosszindulatú áttétes májdaganatot.Egy forró tűt szúrnak a tumorba, azzal pusztítják el. Az új technika, amely az úgynevezett “mikrohullámú termoabláció”, fellazítja a tumor (és metasztatikus formák) a máj, a vese, a tüdő, a pajzsmirigy és a csont szöveteket.

A beteg ezt nyugtatózva, érzéstelenítve, altatás nélkül követi végig, és a néhány perces érzés nélkül műtét akár már azonnali eredményhez is vezethet, sok esetben kemoterápiára sincs szükség. A “mikrohullámú termoabláció” valósággal elolvasztja a daganatot.

Az esetek többségében kemoterápiára sincs szükség, az eljárás teljesen elpusztítja a rákos sejteket. A terápia máj-, vese-, csontdaganatoknál és áttéteknél is alkalmazható A beteg egyetlen nap után elhagyhatta a kórházat, egy mindössze 2 mm-es sebbel “gazdagodik” csupán, amelyet még varrni sem kell.

Ez az eljárás teljesen más irányba fordítja az eddigi rákos megbetegedések kezelését! Az új módszer, forradalminak mondható bizonyos rákos megbetegedések kezelésében!