Családok, egyedülállók FIGYELEM! Ezt a 7-10 milliós támogatást szinte bárki megkaphatja! Itt a lista, erre lehet igényelni a pénzt: - Terjesszétek!

CSALÁDOK, EGYEDÜLÁLLÓK FIGYELEM! EZT A 7-10 MILLIÓS TÁMOGATÁST SZINTE BÁRKI MEGKAPHATJA! Renoválásra, felújításra, cserére, korszerűsítésre, új tetőre, ablakra, ajtóra, konvektorra! >>> Szinte minden városban igényelhető!!!!! – mutatjuk nálatok pontosan hol!

LAKÁSFELÚJÍTÁSRA, KORSZERŰSÍTÉSRE ÉS CSALÁDI HÁZ RENOVÁLÁSRA IS! FEDEZI A TELJES FELÚJÍTÁS KÖLTSÉGÉT! ÍGY ÚJÍTHATOD FEL OTTHONODAT AZ ÁLLAM PÉNZÉN >>>> ÍGY IGÉNYELHETŐ 7 MILLIÓ FORINTOS TÁMOGATÁS FELÚJÍTÁSRA LAKÁSRA, 10 MILLIÓ FORINTOS TÁMOGATÁS CSALÁDI HÁZRA! ITT TÁJÉKOZÓDHAT >>> A támogatás a fűtéskorszerűsítéstől, nyílászáró cserén át a szigetelésig bármire felvehető. Lakóközösségek, lakások, társasházak, családi ház tulajdonosok, magánszemélyek kérhetik, családi házaknál 500 ezer forinttól 10 millió forintig, lakásoknál pedig 500 ezer forinttól 7 millió forintig lehet támogatást igényelni. A pályázathoz 10 százalék önrész kell – tette hozzá.

Ez a program utófinanszírozású, az ügyfelek a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) pontokon keresztül igényelhetik, költség- és kamatmentesen.Cikkünkben megtalálja listát, hogy hol igényelhető ORSZÁGSZERTE A 7-10 MILLIÓS TÁMOGATÁS!


 Az MFB Pontok hálózata országosan a lakosság 72%-át, illetve a vállalkozások 83%-át éri el helyben.442 MFB Pont jött létre az országban, amelyek közül 3 db Budapesten, további 23 db a megyei jogú városokban, további 159 db a 10.000 főnél nagyobb településeken, valamint további 257 db a 10.000 főnél kisebb lélekszámú településeken (városokban, nagyközségekben) érhető el.

 ITT A LISTA : EZEKEN A HELYEKEN IGÉNYELHETI A PÉNZ

A kamattámogatott lakossági energetikai hitelek feltételei az iskolakezdéssel azonos időben változtak. Egyes felmérések szerint egyre nagyobb az igény az energiatakarékos lakásokra. Nagy kérdés azonban az, hogy eléggé vonzónak tartják e a lakás és háztulajdonosok a támogatott hiteleket, amelyekből fel tudnák újítani otthonaikat.

Nem kevés a tét, több tízezer háztartás energia hatékonyabbá tétele amire összesen 115 milliárd forintot szán a kormány.

Terjesszétek, hogy minél többen tudjanak erről!