Figyelem! INGYENES, 100%-ban állami támogatású gyógykezelések! Nincs várólista, nem kell beutaló sem! Azonnal elérhető! Itt vannak a részletek:

OEP által finanszírozott szolgáltatásokHarkányfürdőben számos, a gyógyvízre épülő szolgáltatás és kezelés vehető igénybe, de azt kevesen tudják, hogy ezek egy jelentős része az OEP által finanszírozott módon.OEP által finanszírozott szolgáltatásokLegyen szó gyógymasszázsról, víz alatti sugármasszázsról, szénsavas fürdőről vagy iszapkezelésről, de lehet víz alatti gyógytorna, nyújtó kezelés vagy épp elektroterápia, kizárólag orvosi javallatra az OEP által finanszírozott formában, akár Harkányfürdő szakorvosa által a helyszínen felírva, azonnal elérhető.
A gyógyvizünk a természet ajándéka! Tudja Ön? hogy a Harkányi Gyógyfürdőben nincs várólista,hogy évente 2 x 15 alkalmat (max. 120 kezelést), a társadalombiztosítás támogat,hogy beutaló nélkül fogadni tudjukhogy a harkányi gyógyvíz ként tartalmaz, mely beépül a porcba, így fontosszerepet játszik a mozgásszervi betegségek megelőzésében és kezelésében,hogy gyógyvizünk nőgyógyászati gyulladások és meddőség kezelésében is eredményes,hogy bőrgyógyászati betegségek tünetmentesítésére is javallott,

Társadalombiztosítás által támogatott járó beteg ellátás keretén belül a Következő szolgáltatások érhetők el fürdőnkben: 01 Medencefürdő 02 Kádfürdő Hirdetés 03 Iszapkezelés 05 Szénsavas fürdő 06 Masszázs kezelés 07 Tangentor kezelés 08 Víz alatti gyógytorna 09 Komplex kezelés (belépő + 3 kezelés) Kezeléseink a hét minden napján igénybe vehetők.

Kezeléseket kiírhatja:– Harkányi Gyógyfürdő reumatológus szakorvosa helyben kezelőlappal ellátja, Hétfő – Péntek (munkanapokon): 9.00 – 15.00 óráig– Az Ön reumatológusa (kezelőlappal ellátja) Forduljon időben már a problémái jelentkezésének első tüneteinél, háziorvosához, vagy szakorvosunkhoz a fürdőben. Az időben elkezdett kúrákkal a betegség kialakulása lassítható, az időskori panaszok enyhíthetők. A fürdő minden szolgáltatása térítés ellenében is igénybe vehető. Nem csak a gyógyulni vágyó vendégeket várjuk, hanem a pihenni, kikapcsolódni, szórakozni, vágyókat is.

A Harkányi Gyógyfürdő – Magyarország 12 gyógyhelyének egyike – szerződést kötött az Országos Egészségbiztosítási Pénztárral (OEP), így a társadalombiztosítás (tb) támogatásával számos szolgáltatás kedvezményes áron vehető igénybe abban az esetben, ha már valamilyen mozgásszervi betegség megállapítható. Jelenleg kilenc fizioterápiás gyógykezelést (természetes gyógymódokkal való orvoslást): gyógyvizes gyógymedence használatot, gyógyvizes kádfürdőt, iszappakolást, szénsavas fürdőt, orvosi gyógymasszázst, víz alatti vízsugármasszázst, víz alatti csoportos gyógytornát, és a komplex fürdőgyógyászati ellátást támogat a társadalombiztosítás.