FRISS! Meghökkentően szívszorító és igaz levelet írt a 82 éves Törőcsik Mari Orbán Viktornak és a magyarságnak! Meghatódva olvastuk üzenetét: Kérjük oszd meg, ha Te is egyetértesz szavaival!

A 2018-as választások lezárulása óta, sorra jönnek a panaszos és csalódott hangvételű levelek a hazafias érzelmű emberektől.Legutóbb a 82 éves, kétszeres Kossuth-díjas színésznő, hazánk egyik méltó büszkesége Törőcsik Mari adott hangot véleményének. A színésznő a HVG-nek nyilatkozott. Nem is akárhogyan. Sorait változtatás nélkül közöljük:


 "Tisztelt Orbán Viktor Úr, tisztelt Magyarok! 82 évvel és megannyi tapasztalattal a hátam mögött őszintén megrendített a mostani választások eredménye. Úgy hiszem, hogy az egész nemzet kudarca ez. Ugyan én már valószínűleg nem sokáig leszek e földön, de a gyermekimnek és a fiatalabb sorstársaimnak igenis számítani fog, ami most Április 8.-án történt.
Csalódottságom mérhetetlen, ennél már csak szívem szeretete a nagyobb. Őszintén kívánok ennek a nemzetnek irgalmat, kitartást és jobb időket. A történtek ellenére úgy hiszem, megérdemli. Ugyanezt szeretném kívánni Orbán Viktor Miniszterelnök Úrnak is, aki remélem egyszer felismeri, hogy hova is vezette hazánkat."


Maradok tisztelettel, T. Mari Ti mit gondoltok a színésznő üzenetéről? Kérjük egy megosztással jelezd, ha Te is egyetértesz szavaival!