Ma délelőtt éppen az udvart rendezgettem, amikor megláttam egy idős bácsit a járdán. A földön feküdt, mozdulatlanul! DÖBBENET, ami ezután történt a szemem láttára! Micsoda eltorzult világ ez?

Kihasználva a jó időt, úgy döntöttem a szabadnapomon rendbe szedem kicsit a kertet, levágom a füvet, kiszedem a gazokat, elrendezem a virágokat...
De nagy tüsténkedésembe arra lettem figyelmes, hogy az út túlsó oldalán lévő járdán egy idős bácsi feküdt a járdán...Néztem , néztem...  egy ember elsétált mellette, mintha ott se lenne,.. Először azt gondoltam magamban, hogy biztos nincs baj, ha csak így elsétálnak valaki mellett...
1 percen belül 3 ember is elsétált mellette, de a bácsi még mindig mozdulatlanul feküdt...

Nem kellett több... eldobtam mindent ,ami a kezembe volt és odasiettem hozzá... Először azt hittem nincs eszméleténél, de aztán megsimítottam és kinyitotta a szemét.

Mint kiderült, 60 féle gyógyszert szed és ezeknek a mellékhatásai okozhatnak szédülést, rosszullétet.
Kérdeztük, hogy kit tudnánk értesíteni az állapotáról, de a lánya 200 km-re lakik, a felesége pedig már nem él. Azt mondta, azt nagyon megköszönné, ha valaki hazakísérné, aztán otthon le tudna pihenni, utána jobban lesz.
Természetesen hazakísértem!

A legszörnyűbb az volt az egészben, hogy amíg ez az idős bácsi a földön feküdt, 1 percen belül többen is elsétáltak mellette, ahelyett, hogy megkérdezték volna mi a baja....
Azért ,mert régimódi ruhákba öltözködik és a földön fekszik , miért kell megvető pillantást vetni és ráfogni ,hogy részeg?!?!

A bácsi elmondta, hogy már többször előfordult, és hallotta, hogy részegnek titulálták... Valaki pedig csak szimplán undorodik odamenni?!
EMBEREK! Könyörgöm, még egy részeg embert SE hagyunk az utcán meghalni!!!

Micsoda eltorzult világ ez?? Fel sem merül az emberekben, hogy segítségre lenne szüksége? Idáig jutottunk... :(

Minden megosztást nagyon köszönök, és remélem sokakat észhez térít majd ez az eset!!!

Köszönettel:Ági