Te fekete hajú, barna bőrű fiatalember, aki ma reggel mindent eldobva segítettél édesanyámnak kimászni a busz kerekei alól! Kérlek segítsetek eljuttatni hozzá az üzenetemet:

Ma reggel szinte hihetetlen dolog történt 75 éves anyukámmal!
Eszembe se jutna, hogy ilyen előfordulhat....A szokásos útján volt busszal a kórházba tartott, amikor leszállásnál a busz kb. fél méterre a padkától parkolt le. -Tudni kell, hogy anyukámnak nem jó a hallása már, és 3 hónapja el volt törve a csuklója, eléggé instabilan mozog még. - 
Ahogy szállt le utoljára, megcsúszott a lépcsőben, aztán a padkán megbukott és egyenesen beborult a busz kereke és a padka közé.

Azt mondta, hogy annyira beszorult, ha ez a fekete hajó, sötétebb bőrű fiatalember nem segíti fel, akkor a busz kereke átmegy rajta.... Édesanyám azt mondta, hogy mindenki csak rohant el, hátra se néztek.. Azonban ez a fiatalember 1 percet se gondolkodva, már messziről kiáltott a buszsofőrnek, nehogy elinduljon!

Ez a Rákóczi úton történt! Szeretnénk , ha tudnád,  hogy a családunk nevében is minden jót kívánunk és hidd el, hogy ezt a sok jó dolgot visszakapod majd az élettől! 
Nagyon hálásak vagyunk! 
Ez is azt bizonyítja, hogy vannak még jó emberek!

Kérlek segítsetek eljuttatni hozzá az üzenetem! 
Remélem, hogy igazán büszke leszel magadra!